Goal Mapping

Goal Mapping, Toteuta seitsemän yksinkertaista askelmaa kohti tavoittelemaasi elämää!
GM_goal

Brian Maynen kehittämä Goal Mapping on tehokas menetelmä tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamiseen. Yksinkertainen ja kiinnostava menetelmä,  jonka avulla pystyt saavuttamaan omia tavoitteitasi, ja johon on tutustunut jo yli 3,5 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Myös yritykset ovat tiedostaneet tavoitteiden asettamisen tärkeyden ja Goal Mapping -menetelmää ovat menestyksekkäästi käyttäneet mm. Microsoft, Coca-Cola, Google, Facebook, Siemens.

Yhden päivän workshopissa saat työkaluja kuinka ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan. Määrittelet mm. mitä haluat saavuttaa, millä prioriteetilla tavoitteesi ovat? Miten asetat tavoitteita ja tunnistat miksi ne ovat sinulle tärkeitä? Millä aikataululla haluat saavuttaa tavoitteesi sekä mitä toimenpiteitä sinun tehdä? Ymmärrät positiivisen ajattelun merkityksen sekä kuinka alitajuntasi työskentelee hyväksesi niin hyvässä kuin pahassa. Näistä taidoista on sinulle hyötyä koko lopplift-GMCP-RGB-250uelämäsi!

Goal Mapping soveltuu niin yksityishenkilöille kuin liike-elämän tarpeisiin. Yli miljoona lasta ja nuorta ympäri maailmaa ovat saaneet apua omaan koulu- ja opiskelumenestykseensä Goal Mapping -ohjelman avulla.

Ota yhteyttä, niin pääset tavoittelemaan unelmiasi ja mahdollistat itsellesi niiden toteutumisen.