Työelämän palvelut yrityksille

Työelämän palvelut

Kasvata liikevaihtoasi!
Winner4 - yrittäjän palvelut

Yrittäjille suunnattu palvelu, jossa pureudutaan liiketoiminnan esteisiin, poistetaan niitä ja kehitetään toimintaa tuloksellisesti.

Tarvitsetko apua yrityksesi toimintaan?  Teetkö pitkää päivää ilman selkeää toiminnan fokusta? Ajaudutko tekemään päivisin ihan jotain muuta, kuin yrityksellesi olisi hyödyllistä ja oleellista? Liikeideasi kaipaa sparrausta ja tuloksia niin euroissa kuin ajankäytössä?

Yrittäjien palvelut koostuvat räätälöidyistä ratkaisuista juuri sinun tilanteeseen soveltuen. Valmennamme ja sparraamme liiketoimintasi uudelle tasolle konkreettisin toimenpitein ja keinoin. Oletko sinä valmis keskittymään oleelliseen?


Mentorointi mentorointi Winner4 Hanna Nyrönen

Mentorointi on tavoitteellista, suunnitelmallista  ja systemaattista toimintaa, joka tähtää sekä mentoroitavan henkilön että hänen organisaationsa kehittämiseen.

Osaava asiantuntija neuvoo, tukee ja edistää kahdenkeskisessä vuorovaikutussuhteessa kehityshaluista henkilöä työssä tai opiskelussa. Suhde perustuu avoimuuteen, molemminpuoliseen luottamukseen ja tasa-arvoisuuteen.

Mentorointi pyrkii mentoroitavan ammatilliseen ja henkiseen kehittymiseen, työuran selkeyttämiseen sekä työssä ja opinnoissa menestymiseen. Tuloksia saavutetaan, kun toimintaa analysoidaan pitkäjänteisesti ja fokusoidaan oleelliseen. Mentorointi on tehokkainta, kun siihen kytketään jatkuvuus. Tuloksia tuottavat palvelupaketit 3, 9 ja 12 kk:n kokonaisuuksina. Tarvitsetko sinä mentoria jonka avulla kehittyä, kysy lisää!


Myyntipuhe yrityksen käyntikortiksi

Winner4 - yrityksen käyntikortti

Yrittäjällä on poikkeuksetta selkeä käsitys oman yrityksen toiminnan tuottamasta lisäarvosta ja hyödystä asiakkailleen, mutta silti kauppa ei käynnisty toivotun mukaisesti. Hallitsetko myyntipuheesi? Mikä avuksi, missä menee vikaan?

Esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ovat äärimmäisen tärkeitä vakuutettaessa uusi asiakkuus tai aloitettaessa toimeksianto.

Avustamme Sinua kirkastamaan myyntipuheesi, valamaan uskoa ja luottamustasi itseesi. Tarvitsetko tueksesi materiaalia myyntitilanteisiin, napakoita iskulauseita tapaamisiin?


 

Rekrytointipalvelut

Kasvaako yrityksesi ja työt kasaantuvat? Tarvitsetko juuri sinun tarpeisiin sopivaa lisähenkilöä, mutta et yksinkertaisesti ehdi arvioida hakemuksia ja haastatella lukuisia ihmisiä? Mitä jos et löydä sopivaa ilmoituksien avulla,  mistä voit etsiä jos vain asiakkailta ehtisin?

Kuka olisi meille paras ratkaisu?

Avustamme Sinua kustannustehokkaasti rekrytointiin liittyvissä asioissa ja pyrimme löytämään juuri sinun tarpeisiin soveltuvan henkilön, joka mahdollistaa sinun keskittymisen asiakkaisiisi ja yrityksen kasvattamiseen. Palvelumme kattaa koko prosessin; hakuilmoittelusta aina soveltuvan henkilön löytymiseen. Halutessasi voimme avustaa sinua prosessissa yksittäisen osa-alueen tiimoilta, esim. hakuilmoituksen laadinta tai hakijoiden esikarsinta.

Ota yhteyttä, sovitaan ilmainen konsultaatio/tapaaminen, jossa käydään läpi yrityksesi tarvetilanne. 


YT-neuvottelut ja uraohjaus

aWinner4 Uusi suunta ja ura?

Onko yrityksessänne ollut tai tulossa organisaatiomuutoksia, joilla on vaikutuksia henkilöstöön ja heidän tuleviin toimenkuviin? Onko yrityksen ylin johto vaihtunut ja sen seurauksena nykyisten ydinhenkilöiden tarve muuttuu tai muokkautuu vähemmän kriittiseksi tai käy tarpeettomaksi? Ennakoiva uraohjaus työsuhteen voimassaoloaikana tarjoaa yritykselle imagoon ja brändiin positiivisesti vaikuttavan vaihtoehdon pakollisten YT-neuvotteluiden vaihtoehtona. Autamme sinua YT-tilanteiden hoidossa!


Goal Mapping – mahdollista yrityksesi, tiimisi ja omat tavoitteesiGM_goal

Yksinkertainen ja kiinnostava menetelmä,  jonka avulla pystyt saavuttamaan tavoitteitasi, niin bisneksessä kuin henkilökohtaisessa elämässä.  Suuryritykset ovat tiedostaneet tavoitteiden asettamisen tärkeyden ja Goal Mapping -menetelmää ovat menestyksekkäästi hyödyntäneet liiketoiminnassaan ja tiimeisssään mm. Microsoft, Coca-Cola, Google, Facebook, Siemens. Menetelmään on tutustunut jo yli 3,5 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Yhden päivän workshopissa saat työkaluja kuinka ohjata yritystä/tiimiä tavoitteiden saavuttamiseksi. Määrittelet mm. mitä tulee saavuttaa, millä prioriteetilla tavoitteesi ovat? Miten tavoitteita asetetaan ja tiedostat mitä tulee tehdä niiden saavuttamiseksi? Ketkä ovat ne henkilöt jotka auttavat tekemään tavoitteesta mahdollisen? Ymmärrät positiivisen ajattelun merkityksen sekä kuinka alitajuntasi työskentelee hyväksesi niin hyvässä kuin pahassa. Näistä taidoista on sinulle hyötyä koko loppuelämäsi niin yritysmaailmassa kuin henkilökohtaisestikin!

Kysy lisää, niin mahdollistetaan yrityksellenne tavoitteiden saavuttaminen!