Työelämän valmentaja

Työelämän valmentaja Hanna on kerryttänyt ammatillisen osaamisensa eri toimialoilta kahdenkymmenen vuoden aikana HR, myynti-, jälleenmyynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutoimintojen eri tehtävissä, mukaanlukien yrittäjyys. Ammattitaitoaan Hanna ylläpitää ja kehittää jatkuvasti uusien menetelmien myötä kouluttaen itseään sekä kotimaassa että ulkomailla. Työelämän valmennuksen pariin Hanna ajautui alunperin esimiestehtävien myötä ja on sen tiimoilta valmentanut ja sparrannut lukuisia yksittäisiä henkilöitä, ryhmiä, kouluttajia, asiantuntijoita ja pk-yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa.

Hanna on kuunteleva ja ratkaisuihin keskittyvä työelämän valmentaja, joka tuottaa rehellistä sekä rakentavaa palautetta joka motivoi henkilökohtaisesti ja mahdollistaa saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Missiomme on auttaa ja valmentaa ihmisiä tekemään valintoja jotka edesauttavat heitä saavuttamaan asettamiaan tavoitteita.

Koulutuksista ja valmennuksista tullutta palautetta:

default image

Asiantunteva, työhönsä antaumuksella omistautuva ohjaaja, joka osaa ottaa hyvin huomioon yksilöiden persoonallisuuserot. Kiitos, että sain mahdollisuuden päästä hänen ohjaukseensa!

Kiitos Hanna kannustuksesta sekä lukuisista selkeistä neuvoista. Olet kannustava ja innostava, valat uskoa tulevaan sekä annat rohkeutta valintojen äärellä !

Erittäin sitoutunut henkilökohtaiseen ohjaamiseen, joka mielestäni oli parasta!

Suurkiitokset Hannalle. Sain paljon hyödyllisiä tietoja ja tukea urapolulleni.

Todella ammattitaitoista ja kannustavaa, kiitos Hanna!

 

Marraskuu 2015 ryhmävalmennus, Helsinki 26.12.2015

<< Prev
Next >>

Hanna Nyrönen työelämän valmentaja yrittäjä aWinner4 myynti inbound

aWinner4 Hanna Nyrönen yrittäjyys Työelämän valmentaja Inbound myynti