Työelämän valmentaja

Työelämän valmentaja Hanna on kerryttänyt ammatillisen osaamisensa eri toimialoilta kahdenkymmenen vuoden aikana HR, myynti-, jälleenmyynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutoimintojen eri tehtävissä, mukaanlukien yrittäjyys. Ammattitaitoaan Hanna ylläpitää ja kehittää jatkuvasti uusien menetelmien myötä kouluttaen itseään sekä kotimaassa että ulkomailla. Työelämän valmennuksen pariin Hanna ajautui alunperin esimiestehtävien myötä ja on sen tiimoilta valmentanut ja sparrannut lukuisia yksittäisiä henkilöitä, ryhmiä, kouluttajia, asiantuntijoita ja pk-yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa.

Hanna on kuunteleva ja ratkaisuihin keskittyvä työelämän valmentaja, joka tuottaa rehellistä sekä rakentavaa palautetta joka motivoi henkilökohtaisesti ja mahdollistaa saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Missiomme on auttaa ja valmentaa ihmisiä tekemään valintoja jotka edesauttavat heitä saavuttamaan asettamiaan tavoitteita.

Koulutuksista ja valmennuksista tullutta palautetta:

default image

Oikein kiva kertaus asiakaspalvelusta. Kouluttaja oikein mukava ja iloinen!

Kiitos innostavasta ja mielekkäästä koulutuksesta! 🙂

Nimenomaan keskustelu oli todella kehittävää ja mieluisaa. Tuntuu että silloin on helpompi sisäistää asioita ja koulutus kokemuksesta tulee mielenkiintoisempi.

Koulutuksessa säilyi mukava keskusteleva tunnelma läpi koko koulutuspäivän. Tykkäsin kovasti!

Useat tauot plussaa, itsellä keskittyminen herpaantuu nopeasti ja aivot väsyy.

Minulle henkilökohtaisesti tässä ainoat *uudet* asiat olivat someen liittyvät asiat. Mutta kertaushan on opintojen äiti! Lisäksi oli ihanan positiivinen ilmapiiri ja paljon yleistä keskustelua! Kouluttaja oli ihanan pirteä ja sopi aiheen kanssa yhteen älyttömän hyvin! Kiitos paljon Hannalle ja mukavaa talven odotusta! 🙂

Nelkku oppimateriaalista = powerpoint oli kovin tekstipainoitteista. Youtube -pätkistä plussaa, mutta muutamat kuvat ja tekstinasettelut voisivat keventää ilmettä. Mutta tuo oli vain pieni seikka, koska presentaatio oli loistava. Eläväinen, tämänpäivän mukainen ja erittäin moninaispätevä ohjaaja.

Lokakuu 2015, ryhmävalmennus, nuoret, Helsinki 26.12.2015

<< Prev
Next >>

Hanna Nyrönen työelämän valmentaja yrittäjä aWinner4 myynti inbound

aWinner4 Hanna Nyrönen yrittäjyys Työelämän valmentaja Inbound myynti