Työelämän valmentaja

Työelämän valmentaja Hanna on kerryttänyt ammatillisen osaamisensa eri toimialoilta kahdenkymmenen vuoden aikana HR, myynti-, jälleenmyynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutoimintojen eri tehtävissä, mukaanlukien yrittäjyys. Ammattitaitoaan Hanna ylläpitää ja kehittää jatkuvasti uusien menetelmien myötä kouluttaen itseään sekä kotimaassa että ulkomailla. Työelämän valmennuksen pariin Hanna ajautui alunperin esimiestehtävien myötä ja on sen tiimoilta valmentanut ja sparrannut lukuisia yksittäisiä henkilöitä, ryhmiä, kouluttajia, asiantuntijoita ja pk-yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa.

Hanna on kuunteleva ja ratkaisuihin keskittyvä työelämän valmentaja, joka tuottaa rehellistä sekä rakentavaa palautetta joka motivoi henkilökohtaisesti ja mahdollistaa saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Missiomme on auttaa ja valmentaa ihmisiä tekemään valintoja jotka edesauttavat heitä saavuttamaan asettamiaan tavoitteita.

Koulutuksista ja valmennuksista tullutta palautetta:

default image
  • Erinomainen kouluttaja! Asiantuntemus ja selkokielisyys huipussaan. Haluaisin avata Hannalle suoran linjan ja soittaisin hänelle päivittäin kysyäkseni kaikkea mikä mietityttää! Tuntuu ettei ole ketään keneltä voisi kysyä tai ainakaan ketään joka olisi yhtä asiantunteva kuin Hanna! Kiitos, mahtava nainen!
  • Kompakti paketti, jossa käsiteltiin tärkeitä aiheita johtajuudesta. Luokassa istuminen ja luennoiva opetustyyli on hivenen puuduttava. Opettaja on asiantunteva jolla on vahva kokemus johtamisesta.
  • Materiaalit erittäin kiinnostavia. Enemmän olisi voinut olla ryhmissä/yksin oppimateriaalien läpikäymistä ja johtopäätöksien esittämistä ryhmällä.
  • Laadukas ja mielenkiintoinen luento, sisältöä oli paljon ja silti toteutus onnistui keskustelevana. Silti ei tuntunut että on kiire, harvinaista! Asiat oli hyvin priorisoitu.
  • Todella selkeä rakenne ja mielyttävä päivä. annoit mukavasti keskustelun olla vapaata ja se edes auttaa ainakin omaa oppimistani kun saan keskustella asiasta.
  • Selkeää aiheen käsittelyä. Hyviä havainnoivia esimerkkejä ja hyvää keskustelua herätti aiheet. Enemmän olisin toivonut ryhmätyöskentelyä ja tehtäviä.
  • Todella paljon asiaa ja hyvä materiaali. Vielä enemmän tehtäviä ja ryhmissä keskustelua. Tarvitsemme vertaistukea ja oppia toisiltamme.

JET-valmennus, työyhteisöjen johtaminen 11/2016 20.11.2016

<< Prev
Next >>

Hanna Nyrönen työelämän valmentaja yrittäjä aWinner4 myynti inbound

aWinner4 Hanna Nyrönen yrittäjyys Työelämän valmentaja Inbound myynti