Työelämän valmentaja

Työelämän valmentaja Hanna on kerryttänyt ammatillisen osaamisensa eri toimialoilta kahdenkymmenen vuoden aikana HR, myynti-, jälleenmyynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutoimintojen eri tehtävissä, mukaanlukien yrittäjyys. Ammattitaitoaan Hanna ylläpitää ja kehittää jatkuvasti uusien menetelmien myötä kouluttaen itseään sekä kotimaassa että ulkomailla. Työelämän valmennuksen pariin Hanna ajautui alunperin esimiestehtävien myötä ja on sen tiimoilta valmentanut ja sparrannut lukuisia yksittäisiä henkilöitä, ryhmiä, kouluttajia, asiantuntijoita ja pk-yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa.

Hanna on kuunteleva ja ratkaisuihin keskittyvä työelämän valmentaja, joka tuottaa rehellistä sekä rakentavaa palautetta joka motivoi henkilökohtaisesti ja mahdollistaa saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Missiomme on auttaa ja valmentaa ihmisiä tekemään valintoja jotka edesauttavat heitä saavuttamaan asettamiaan tavoitteita.

Koulutuksista ja valmennuksista tullutta palautetta:

default image
 • Hanna kiitos sinulle innostavasta ja avoimesta opetuksesta. Kuitenkin vaikea aiheena ja niin tärkeää meille aloittaville yrittäjille. Ymmärrä nyt hyvin miten paljon markkinointiin täytyy panostaa ja olen saanut hyvät eväät nyt sinulta.
 • Kitos monipuolisesta ja ajan hermolla olevasta markkinoinnin osaamisestasi.
 • Hanna, olet huippu.
  Lisäksi olet läpikäynyt tämän saman kurssin.
  Olet omalla osaamisellasi esimerkillistänyt itsesi meille kurssilaisille.
  Olemme oppineet paljon.
 • Superinnostava opettaja! Erittäin mielenkiintoiset keskustelut tuntien aikana. Oltiin samalla aaltopituudella 🙂
 • Kiitos asiantuntevista oppitunneista. Tunneille oli ilo tulla ja sain niistä paljon uutta hyödyllistä tietoa, jota pystyn hyödyntämään tulevaisuudessa yrittäjänä. Kouluttajana Hanna on helposti lähestyttävä, rento ja hän osaa herättää oppijan mielenkiinnon.
 • Huippuluokan asiantuntija, ihmisläheinen ja kannustava. Hanna sai meidät kaikki innostumaan markkinoinnista oman innostuneisuutensa kautta. Hän käytti myös tutkimustuloksia osana koulutusmateriaalia, mistä pidin kovasti.
 • Kiitos laajasta ja ihan nykyaikaisesta ohjausta markkinointi- ja myyntiasioista. Ja oli erinomainen kokemus oikeasti nähdä, miten yrittäjä voi alkaa omaa uraa pitkän ammattilaisen uran jälkeen. Tsemppia!
 • Erittäin asiantunteva ja innostava ohjaaja. Ohjaajan oma tausta oli hyvä lisä. Saimme kuulla avoimesti hänen yrityksensä kehitysvaiheista.
 • Kiitos markkinoinnin tiedosta ja eri mahdollisuksia, joita käytän tulevaisuudessa.

Ryhdyn yrittäjäksi -valmennus 10-12/2016, Helsinki 11.12.2016

<< Prev
Next >>

Hanna Nyrönen työelämän valmentaja yrittäjä aWinner4 myynti inbound

aWinner4 Hanna Nyrönen yrittäjyys Työelämän valmentaja Inbound myynti