Työelämän uravalmennus yksityisille

Työelämän uravalmennus

CV ja työhakemus

Oletko tuskaillut CV:n ja hakemuksien kanssa, kirjoittaminen ei ole ehkä sinulle uravalmennuseja ansioluetteloluontevinta, mutta ansioluetteloa kuitenkin tarvitaan. Mitä ansioluettelosta tulisi löytyä ja mitä siellä ei kaivata? Mitä on hyvässä työhakemuksessa? Netissä on paljon vinkkejä ja apuja, mutta ne eivät sovellu juuri minun tilanteeseen henkilökohtaisesti… Laaditaan sinulle yhdessä iskevä ja ajanmukainen ansioluettelo, jolla voit erottua!

Näihin kaikkiin sekä useisiin muihin mieltäsi askarruttaviin seikkoihin saat vastaukset henkilökohtaisesti räätälöitynä Sinulle sekä vinkkejä kuinka voit erottautua omalla ajantasaisella CV:llä ja hakemuksellasi positiivisesti työnhakumarkkinoilla.


 

SOME-koulutukset

Winner4 - somekoulutusHaluatko tehostaa näkyvyyttäsi sosiaalisen median palveluissa? Mitä tarkoittaa henkilöbrändäys? Miten voit erottautua positiivisesti? Missä kanavissa kannattaa näkyä vai pitääkö niissä olla kaikissa?

Näihin kaikkiin sekä useisiin muihin mieltäsi askarruttaviin seikkoihin saat vastaukset henkilökohtaisesti räätälöitynä sekä vinkkejä kuinka voit erottautua positiivisesti työnhakumarkkinoilla. Kysy lisää, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva kokonaisuus.


 

Goal Mapping – Mitä Sinä haluat saavuttaa?Goal Mapping

Yhden päivän workshopissa saat työkaluja kuinka ohjata elämääsi haluamaasi suuntaan. Määrittelet mm. mitä haluat saavuttaa, millä prioriteetilla tavoitteesi ovat? Miten asetat tavoitteita ja tunnistat miksi ne ovat sinulle tärkeitä? Millä aikataululla haluat saavuttaa tavoitteesi sekä mitä toimenpiteitä sinun tehdä? Ymmärrät positiivisen ajattelun merkityksen sekä kuinka alitajuntasi työskentelee hyväksesi niin hyvässä kuin pahassa. Näistä taidoista on sinulle hyötyä koko loppuelämäsi!

Yksinkertainen ja kiinnostava menetelmä,  jonka avulla pystyt saavuttamaan omia tavoitteitasi, ja johon on tutustunut jo yli 3,5 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa sekä yli miljoona lasta ja nuorta ovat saaneet apua omaan koulu- ja opiskelumenestykseensä Goal Mapping -ohjelman avulla.

Ota yhteyttä, niin pääset tavoittelemaan unelmiasi ja mahdollistat itsellesi niiden toteutumisen.


 

Osaamisen kirkastaminen

Uravalmennus ja osaamisen kirkastaminen

Mitä sinä tavoittelet ja haluat saavuttaa?

Mitä sinä haluaisit tulevaisuudessa tehdä? Olet ehkä työskennellyt samassa tehtävässä/ toimialalla jo useita vuosia, työmotivaatiosi on laskenut alkuvuosista, haluat ehkä tehdä jotain muuta, mutta tarvittava kimmoke puuttuu? Onko sinulla ajatuslukko mikä estää sinua toteuttamasta niitä asioita mitä sinä haluat? Mietitkö, että tekisin kyllä, mutta ei ole… aikaa, tietoja, taitoja, uskallusta?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä mikä voisi olla sinun tilanteesi oikea ja paras ratkaisu. Autamme sinua löytämään omat vahvuutesi ja kuinka niitä voit hyödyntää ja/tai vinkkejä kuinka ja mistä hankkia uusia taitoja.


LinkedIn – käyttökoulutus

Uravalmennus ja LInkedIN

Kuinka Sinä verkostoidut?

Haluaisin laatia LinkedIn profiilin, mutten tiedä kuinka se tehdään? Sinulla on olemassa profiili, mutta sen päivitys on jäänyt tekemättä, mitä siellä olisi hyvä olla? Miten saada rekrytoijat hakeutumaan profiiliini? Mitä minun tulisi tehdä että minut löydettäisiin mahdollisimman hyvin hakujen avulla?

Näihin kaikkiin sekä useisiin muihin profiilisi kohtiin saat vastaukset sekä vinkkejä kuinka voit erottautua omalla ajantasaisella profiilillasi positiivisesti LinkedIn verkostossa.


Työhaastatteluvalmennus

Uravalmennus ja työhaastattelu

Kuinka erottautua työhaastattelussa?

Työhaastattelu edessä? Onnistuit etenemään rekrytointiprosessissa, mahtavaa, mitä edessä seuraavaksi? Miten valmistaudut ja ennen kaikkea mitä tulee välttää? Ensin on mahdollisesti videohaastattelu? Sitten henkilökohtainen tapaaminen? Välissä vielä rekrytointiyritys joka haastattelee ensin, miten silloin tulisi toimia? Miten rekrytointiyrityksen haastattelu eroaa yrityksen omasta rekrytoinnista?

Mm. näihin sekä useisiin muihin mieltäsi askarruttaviin seikkoihin saat henkilökohtaiset vastaukset sinun tilanteeseen mukautuen. Saat vinkkejä ja toimintoja kuinka voit erottautua positiivisesti eduksesi haastattelussa ja työnhakumarkkinoilla.